SÉRIA X – POKROČILÉ RIADENIE VYKUROVANIA

28.02.2023

Najnovšia zostava pre riadenie podlahového a radiátorového vykurovania od TECH Controllers - séria X - je univerzálny systém, ktorý umožní obozretné a ekonomické hospodárenie s tepelnou energiou v miestnostiach. Zistite, aké funkcie podporuje a čo môžete získať investíciou do tohto balíka zariadení.

Jeden systém – veľa možností

Ide o univerzálny systém riadenia, kde hlavné zariadenie zónovej regulácie série X je lišta L-X WiFi. Regulácia je prispôsobená pre spoluprácu s tepelným čerpadlom, ktoré automaticky prepína reguláciu z režimu vykurovania do režimu chladenia. Systém je univerzálny aj tým, že ovláda nie len pohony na rozdeľovači podlahového vykurovania, ale aj pohony na radiátoroch a umožňuje tak optimalizovať prevádzku oboch systémov a garantovať benefity v podobe úspor a tepelnej pohody.

Ovládajte drôtovo alebo bezdrôtovo

Univerzálnosť použitia regulácie zvýrazňuje aj možnosť použitia tak drôtových, ako aj rádiových prvkov systému. Regulácia série X má zabudovaný rádiový modul. Vďaka tomu dokáže bezdrôtovo komunikovať aj so zariadeniami inštalovanými v miestnostiach (snímače alebo termostaty). O riešení rozhoduje investor. V prípade drôtovej komunikácie je potrebný dvojžilový kábel na pripojenie k snímaču a štvoržilový kábel na pripojenie k regulácii. Zariadenie komunikuje s dedikovanými termostatmi prostredníctvom novej komunikácie RS-485 po drôte, čo zaisťuje ešte vyššiu rýchlosť a stabilitu prenosu dát.

Perfektná teplota po celý deň

Vďaka starostlivému nastaveniu parametrov je v miestnostiach kedykoľvek počas dňa dokonalá teplota a účty za kúrenie sú výrazne nižšie ako pred inštaláciou zariadenia. Systém môže fungovať v rôznych režimoch, okrem štandardného aj v ekonomickom, komfortnom či dovolenkovom režime. V každej zóne domu či bytu si môžete nastaviť inú teplotu nielen priebežne, ale aj vopred konfiguráciou harmonogramov. Môžete určiť ktoré miestnosti majú byť len vykurované, alebo len chladené.

Diaľkové ovládanie kúrenia

Vykurovanie v modernom dome sa dá jednoducho ovládať online. L-X umožňuje na diaľku nastavovať prevádzkové parametre systému, vďaka tomu, že má zabudovaný wifi modul. Po stiahnutí bezplatnej aplikácie eModul môžete sledovať a upravovať teplotu v miestnostiach z ktoréhokoľvek miesta na svete, ak máte prístup na internet.

Sadzba alebo Akcia

Svoj komentár

- povinné pole

Komentáre

Žiadne komentáre